Till 1:a sidan
Om oss här pa papipoo.se
Länkar till andra hundsidor
Valpar till salu?
Foton
Kontakta oss!
 

Hur gick det till?

Allergi i familjen har länge hindrat oss från att skaffa djur, annat är små dammråttor i hörnen...

Men längtan efter en fyrbent familjemedlem blev alltför stark och jakten startade efter en någorlunda allergifri hund. Vi provade olika hundraser, lånade av vänner en dag eller några timmar. De flesta framkallade allergi och våra hjärtan sjönk.
Av en slump fick vi syn på en riktig sötnos på blocket.se, en blandras mellan pudel och papillon. Pudel visste vi sedan förut skulle gå ganska bra och papillon trodde vi skulle fungera.
En sen fredagkväll åkte vi så och hämtade vår lilla valp. Vi försäkrade oss om att om det hela skulle gå åt skogen skulle vi få lämna tillbaka valpen till uppfödaren. Hon var mycket förnuftig och hade en hälsosam inställning till det här med valpköp, så absolut skulle vi få lämna tillbaka valpen om vi behövde.
Hem och så börjar vår tid här i livet med en fyrbening. Ett beslut vi aldrig ångrat! Nu lever vi livets glada dagar med vår Tippen, som valpen slutligen fick heta. Vårt första namnförslag var Pommac, för en god vän har en hund som heter Pepsi. Men vår valps vita svanstipp avgjorde saken, det fick bli Tippen!
Jo, lite allegi blir det till och från, men det står vi ut med. För vårt lilla fluff ger oss så otroligt mycket mer tillbaka!

Hem | Om oss | Länkar | Valpar | Foton | Kontakta oss